Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Πρασινίζει» η Μπάρτσα!


Σχεδόν το… μοναδικό χρώμα που δεν είχε δοκιμάσει στη φανέλα της τα τελευταία χρόνια θα λανσάρει τη νέα σεζόν η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» δίνουν συνέχεια στους πειραματισμούς που συνηθίζουν στις εκτός έδρας εμφανίσεις τους και μετά το κίτρινο και το… ροζ, από του χρόνου θα πρωταγωνιστεί σε αυτές το πράσινο!

Η συγκεκριμένη επιλογή επανέρχεται στη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, καθώς πράσινες φανέλες οι Καταλανοί φόρεσαν για τελευταία φορά τη σεζόν 1993-94 -όταν και είχαν αγωνιστεί στον τελικό του Champions League στην Αθήνα απέναντι στη Μίλαν.

Στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, ωστόσο -που έγινε στο περιθώριο της παρουσίασης του Νταβίντ Βίγια στο «Καμπ Νου»- θετικά σχόλια απέσπασε και η βασική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα. Εκείνη έχει πιο φαρδιές τις «μπλαουγκράνα» ρίγες, ενώ στα τελειώματα των μανικιών και του γιακά υπάρχει έντονο κίτρινο χρώμα.

Στη μέσα πλευρά της, δε, αναγράφεται η φράση «Tots units fem forca», η οποία στα καταλανικά σημαίνει «όλοι ενωμένοι έχουμε δύναμη» και αποτελεί στίχο του ύμνου της ομάδας.

Πηγή: Sport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου