Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

«Δεν πωλείται ο Ιγκουαΐν»


Τις φήμες που ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να συζητάει με τη Ρεάλ Μαδρίτης το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν διέψευσε ο γενικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Χόρχε Βαλντάνο. Οι «Mερένχες» είναι διατεθειμένη να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον 22χρονο επιθετικό, οι διαφωνίες όμως που προέκυψαν στις αρχικές διαπραγματεύσεις, έφεραν στο φως το ενδιαφέρον των Άγγλων. Ο Βαλντάνο όμως θέλησε να .. κόψει την όρεξη των ενδιαφερόμενων ομάδων.

«Ο Γκονζάλο έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια με την ομάδα. Ήταν παίκτης κλειδί την χρονιά που μας πέρασε και δεν πωλείται» τόνισε στη Marca ο γενικός διευθυντής της ομάδας. Στη συνέχεια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της «Βασίλισσας» τονίζοντας ότι δεν θα αποκτηθεί επιθετικός: «Δεν χρειαζόμαστε άλλους επιθετικούς και αυτό φαίνεται από το ότι πετύχαμε 102 γκολ στο πρωτάθλημα, παρόλο που ο Μπενζεμά δεν αγωνίστηκε αρκετά. Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Καρίμ θα είναι σαν μια νέα μεταγραφή για τον σύλλογο».

Ο Βαλντάνο γνωστοποίησε στη συνέχεια πότε θα αφιχθεί στη Ρεάλ, ο νέος της προπονητής Ζοσέ Μουρίνιo: «Ο Ζοσέ θα φτάσει στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη. Η αλλαγή προπονητή στην ομάδα ήταν επιβεβλημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου