Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Το «χρυσό» συμβόλαιο του Μουρίνιο!


Μια ημέρα μετά από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ οι ισπανικές εφημερίδες τον… έχουν –ήδη- ντύσει στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιον; Τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Με νέα δημοσιεύματα ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στην «βασίλισσα» και στον Πορτογάλο τεχνικό αποκαλύπτοντας το ‘’χρυσό’’ συμβόλαιο που τον… ανάγκασε να μην σκεφτεί αρκετά για να αφήσει την Ίντερ.
Τέσσερα χρόνια με ετήσιες αποδοχές δέκα (10) εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο είναι το συμβόλαιο που θα έχει με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε σχετικά έγγραφα την Τρίτη ή την Τετάρτη. Η επίσημη παρουσίασή του εκτιμάται ότι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι σκέψεις του «Μου»


Μάλιστα, οι εφημερίδες κάνουν λόγο για συζητήσεις του Μουρίνιο με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» για τα πλάνα του και τις σκέψεις του για το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο Μουρίνιο δεν επιθυμεί την απόκτηση παικτών και πρωταρχικός στόχος του είναι να βγάλει από κάποιους παίκτες που στην φετινή σεζόν απογοήτευσαν τις πραγματικές τους ικανότητες.

Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Κακά είναι τα ονόματα των δύο παικτών που ακούγονται πολύ συχνά, με τον Πορτογάλο να έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για το ταλέντο του Γάλλου επιθετικού, αλλά και τον μεγάλο του σεβασμό στην αξία του βραζιλιάνου σούπερσταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου